Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
First (Shenzhen) Display Packaging Co.,Ltd +86-0769-8701-1236 admin@fstpack.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Έχουμε τον πολύ μεγάλο εξοπλισμό εκτύπωσης (Τύπος εκτύπωσης της Χαϋδελβέργης)

Έχουμε τον πολύ μεγάλο εξοπλισμό εκτύπωσης (Τύπος εκτύπωσης της Χαϋδελβέργης)

September 7, 2017

Έχουμε εισαγάγει (5 σύνολα) τους Τύπους εκτύπωσης όφσετ χρώματος, που χρησιμοποιούν τα φιλικά προς το περιβάλλον μελάνια, και μπορούμε να τυπώσουμε οποιοδήποτε έγγραφο. Δεν υπάρχει κανένα όριο στο πάχος, και η ποσότητα δεν καθορίζεται. Το μέγιστο πλάτος του εγγράφου (μετρητές 1.2*1.6)

 

&The ο εκτυπωτής είναι μια μηχανή που τυπώνει το κείμενο και τις εικόνες. Οι σύγχρονοι Τύποι εκτύπωσης αποτελούνται γενικά από τα πιάτα, τη μελάνωση, την αποτύπωση σε ανάγλυφο, το έγγραφο ταΐζοντας (συμπεριλαμβανομένου του διπλώματος) και άλλους μηχανισμούς. Η αρχή εργασίας της είναι: αρχικά κάνετε το κείμενο και τις εικόνες για να τυπωθεί σε ένα πιάτο εκτύπωσης, το εγκαθιστά στη μηχανή εκτύπωσης, και έπειτα με το χέρι ή από τη μηχανή εκτύπωσης εφαρμόστε το μελάνι στη θέση με το κείμενο και την εικόνα στο πιάτο εκτύπωσης, και έπειτα άμεσα ή έμμεσα το μεταφέρετε. Εκτύπωση επάνω στο έγγραφο ή άλλο υπόστρωμα για να αναπαραγάγει την ίδια τυπωμένη ύλη με το πιάτο εκτύπωσης. Η εφεύρεση και η ανάπτυξη του Τύπου εκτύπωσης διαδραμάτισαν έναν σημαντικό ρόλο στη διάδοση του ανθρώπινων πολιτισμού και του πολιτισμού.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έχουμε τον πολύ μεγάλο εξοπλισμό εκτύπωσης (Τύπος εκτύπωσης της Χαϋδελβέργης)  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έχουμε τον πολύ μεγάλο εξοπλισμό εκτύπωσης (Τύπος εκτύπωσης της Χαϋδελβέργης)  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έχουμε τον πολύ μεγάλο εξοπλισμό εκτύπωσης (Τύπος εκτύπωσης της Χαϋδελβέργης)  2τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έχουμε τον πολύ μεγάλο εξοπλισμό εκτύπωσης (Τύπος εκτύπωσης της Χαϋδελβέργης)  3τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έχουμε τον πολύ μεγάλο εξοπλισμό εκτύπωσης (Τύπος εκτύπωσης της Χαϋδελβέργης)  4