Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
First (Shenzhen) Display Packaging Co.,Ltd +86-0769-8701-1236 admin@fstpack.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

First (Shenzhen) Display Packaging Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

First (Shenzhen) Display Packaging Co.,Ltd
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής,Εξαγωγέας,Εταιρεία Εμπορίας

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ευρώπη,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή,Αφρική

 • Μάρκες

  FST

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  100~200

 • Ετήσιες πωλήσεις

  2000000-5000000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2003

 • Εξαγωγή pc

  80% - 90%

 • Πελάτες που εξυπηρετούνται

  80000

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

+86-0769-8701-1236

Εισαγωγή

 

Κίνα First (Shenzhen) Display Packaging Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Η πρώτη επίδειξη (ShenZhen) που συσκευάζει τη Co., ΕΠΕ είναι επαγγελματικοί σχεδιαστής και μια κατασκευή όλων των τύπων ΛΑΪΚΏΝ επιδείξεων χαρτονιού, συμπεριλαμβανομένων των επιδείξεων πατωμάτων, αντίθετου παραθύρου επίδειξης, επιδείξεων γόμφων, sidekick επιδείξεων, furnitures χαρτονιού, παραθύρου καροτσακιών χαρτονιού, παραθύρων εγγράφου και συσκευάζοντας παραθύρων δώρων κ.λπ. Η επιχείρησή μας βρίσκεται σε μια όμορφη πόλη, Shenzhen, Guangdong, China.Welcome εδώ και συναντά η μια την άλλη.

Είμαστε ειδικευμένοι σε αυτήν την γραμμή για περισσότερο από 15 έτη, έχουμε μια καλή φήμη στη χώρα μας. Το εργοστάσιό μας έχει τα μέρη της προηγμένης μηχανής για να παραγάγει τη μαζική παραγωγή. Το εργοστάσιό μας έχει διάφορες γραμμές παραγωγής και περίπου 200 υπαλλήλους και τους εξοπλισμούς ΚΠΜ (Κοινή Πολιτική Μεταφορών), προηγμένες μηχανές εκτύπωσης όφσετ από την Ιαπωνία (Komori: Lithrone), Γερμανία (Roland, Χαϋδελβέργη), μηχανή εκτύπωσης πέντε-χρώματος 1.2*1.6m διασπασμένη, μηχανή προτύπων, μηχανή τοποθέτησης σε στρώματα και τεμαχίζοντας μηχανή που καλύπτουν 15000 τετραγωνικά μέτρα του πατώματος παραγωγής.


Το προσωπικό μας Ε&Α, εφαρμοσμένης μηχανικής, ποιότητας και επιχειρήσεων είναι επαγγελματίες με τη συγκεντρωμένη εμπειρία κατά τη διάρκεια της δεκαετίας στην εκτύπωση, τη γραφική εργασία και τη συσκευάζοντας βιομηχανία και προσπαθεί να παρέχει τη βελτιωμένη υπηρεσία από την Ε&Α, παραγωγή και μετά από την υπηρεσία πωλήσεων στο σπίτι πελατών και στο εξωτερικό. Κερδίσαμε την εμπιστοσύνη από τους νέους και παλαιούς πελάτες για τους πεπειραμένους επαγγελματίες, την ανώτερη ποιότητα και τη λογική τιμή μας.


Το Gratefulness, η αξιοπιστία, η ακαμψία και η καινοτομία είναι η διοικητική ιδέα μας. Το Gratefulness είναι πολύ σημαντικό για όλα τα μέλη της ελπίδας company.we μας επιχείρηση του πελάτη μας καλύτερη και καλύτερη. Όλος ο πελάτης θέλει να κάνει επιχειρήσεις με μας εάν είχαν κάνει επιχειρήσεις πριν. Θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να δώσουμε τη συμπαθητικότερη τιμή με τον υψηλό - ποιοτικά αγαθά για τον κανονικό πελάτη. Αυτό είναι ο καλύτερος τρόπος να ενισχυθεί ο πελάτης εκτός από το κόστος.

Προκειμένου τομέας εστιάσεως σε όλο τον πελάτη και εξυπηρέτηση όλου του πελάτη, έχουμε όλη την πιστοποίηση δεδομένου ότι ISO90001, ποιότητα είναι πολύ σημαντικό για την αγορά επίδειξης. Γιατί είμαστε η εξαγωγή της επίδειξης; Όλο το μέλος της επιχείρησής μας έχει την επαγγελματική ικανότητα για να ελέγξει τα αγαθά τέλεια. Επίσης, οποιαδήποτε καλή ιδέα θα σχεδιαστεί από τον εμπειρογνώμονα στην επιχείρησή μας.

Τα αγαθά θα παραχθούν αμέσως όταν επιτυγχάνουμε μια συμφωνία. Έχουμε ένα μεγάλο εργοστάσιο (μπορέσατε να ικανοποιήσετε όλος την απαίτηση) σε Shenzhen πλησίον στην επιχείρησή μας. Γιατί είμαστε η εξαγωγή της επίδειξης; Αφ' ενός, θα μπορούσαμε να ελέγξουμε τη χρονική ανοχή, ένα άλλο χέρι, θα μπορούσαμε να σχεδιάσουμε τη λογική και φτηνή συσκευασία έτσι ώστε η καλή θέληση είναι πλήρης μετά από οποιοδήποτε τύπο ναυτιλίας.

Τώρα, εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε ΛΑΪΚΗ ή επίδειξη ΚΙΒΩΤΙΩΝ, μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με, είμαστε ο εμπειρογνώμονας της επίδειξης. Καλωσορίστε σε κάθε πελάτη έρχεται στην Κίνα και έρχεται εδώ, περιμένουμε σας όλη την ώρα.

Ιστορία

Ιστορία επιχείρησης

 

- Ιδρυμένος το 2003 σε Shenzhen, Guangdong, China.It καλείται συσκευάζοντας εγκαταστάσεις επίδειξης Shenzhen πρώτες.

 

- Τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου, η παραγωγή των ΛΑΪΚΩΝ και επιδείξεων ΚΙΒΩΤΙΩΝ (επιδείξεις πατωμάτων, αντίθετη μονάδα, επίδειξη παλετών, φτερό, όρθιοι επιβάτες, ακρυλική επίδειξη, δοχείο απορρίψεων, εξαρτήματα και ούτω καθεξής) άρχισε.

 

- Το 2006, η εγγραμμένη επιχείρηση μετονομάστηκε την πρώτη επίδειξη (Shenzhen) που συσκευάζει τη Co., ΕΠΕ.

 

- Το Δεκέμβριο του 2007, λάβαμε την άδεια εισαγωγών και εξαγωγής και καθιερώσαμε το Υπουργείο εξωτερικού εμπορίου στο ίδιο χρόνο.

 

- Το 2008, η επιχείρηση στρατολόγησε έναν μεγάλο αριθμό πωλητών εξωτερικού εμπορίου, και διεύθυνε την αντίστοιχες εμπορική κατάρτιση και την κατανόηση προϊόντων.

 

- Το 2010, μετά από τη οικονομική κρίση του 2008, έσπασε μέσω 1 εκατομμύριο δολαρίων.

 

- Το 2012, προκειμένου να επεκταθεί η ικανότητα παραγωγής και να αυξηθεί η αποδοτικότητα παραγωγής, η επιχείρηση πρόσθεσε μερικούς προηγμένους εξοπλισμό και μηχανές και πρόσθεσε τις αποθήκες εμπορευμάτων.

 

- Το 2013, ο πωλητής εξωτερικού εμπορίου παρευρίσκεται στην έκθεση καντονίου για να συλλέξει τη πληροφορία πελάτη και τις απαιτήσεις των πελατών για τα προϊόντα, τις τιμές, και την ποιότητα, και για να καταλάβει τις τάσεις της βιομηχανίας (προϊόντα, τιμές, ποιότητα και εμπορικές στρατηγικές).

 

- Το 2015, ο Διευθυντής επιχείρησης οδηγεί τους πωλητές εξωτερικού εμπορίου για να παρευρεθεί στα δώρα του Χογκ Κογκ & την έκθεση ασφαλίστρου.

 

- Το 2017, συμμετέχετε στην έκθεση καντονίου, και επιβεβαιώστε τη διαταγή και υπογράψτε τη σύμβαση επίτόπου.

Κίνα First (Shenzhen) Display Packaging Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Αντίρρηση επιχείρησης:

 

Εμμένοντας στην αρχή «της ποιότητας πρώτα, της τιμιότητας, της καινοτομίας τεχνολογίας και της αγοράς υπηρεσιών», προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και αποδοτικές ποιοτικές υπηρεσίες, και να παρέχουμε τις διαφορετικές λύσεις και τα εξατομικευμένα προϊόντα σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών.

 

 

Έννοια υπηρεσιών:

 

Βάζουμε πάντα τους πελάτες μας κατά πρώτο λόγο για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών και να δημιουργήσουμε την αξία για τους πελάτες. Θα διαδώσουμε τις επίμονους, χαρακτηριστικούς και πολύτιμους ιδέες και τον πολιτισμό επίδειξης στην κοινωνία

Κίνα First (Shenzhen) Display Packaging Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

Ομάδα επιχείρησης

 

Διαχείριση: Πρόσωπο περίπου 10, είναι αντίστοιχα διοίκηση επιχειρήσεων, διαχείριση μάρκετινγκ, διαχείριση εργαστηρίων, προσωπική διαχείριση, διαχείριση κεφαλαίων και ούτω καθεξής.

 

Πωλήσεις: Περίπου 16 άνθρωποι, εκτός από το γενικό διευθυντή είναι αρμόδιοι για τις εγχώριες και ξένες πωλήσεις, τους Διευθυντές επιχείρησης, τους επιχειρησιακούς αντιπροσώπους και τους πωλητές κ.λπ. εξωτερικού εμπορίου.

 

Ποιοτικός έλεγχος: Περίπου 5 άνθρωποι, προκειμένου να ελεγχθεί η διαδικασία και να εξαλειφτούν οι παράγοντες που οδηγούν στη δυσαρέσκεια σε όλα τα στάδια του ποιοτικού βρόχου, πρέπει να ενισχύσουμε τον έλεγχο της ποιότητας της διαδικασίας παραγωγής για να εξασφαλίσουμε ποιότητα των προϊόντων.

 

Ε&Α: Πρόσωπο περίπου 6. Καινοτόμος εργασία όπως η ανάπτυξη των νέων προϊόντων, εισαγωγή των νέων τεχνολογιών, που μετασχηματίζουν τα νέα επιτεύγματα, κ.λπ.

 

Παραγωγή: Το πρόσωπο περίπου 60, εξοικειώνεται με τη λειτουργία μηχανών και η διαδικασία παραγωγής, βελτιώνει την αποτελεσματικότητα εργασίας και την ποιότητα εργασίας.

 

Χρηματοδότηση: 2 άνθρωποι. Για να εξασφαλίσει τα κεφάλαια που απαιτούνται για την παραγωγή και τη λειτουργία της επιχείρησης, για να διαθέσουν τα χρήματα της επιχείρησης εύλογα, και για να εποπτεύσουν και να επιθεωρήσει τις οικονομικές δραστηριότητες της επιχείρησης και την εφαρμογή του οικονομικού σχεδίου.

 

Αγορά: πρόσωπο 3. Πλήρως αρμόδιος για την αγορά όλων των ειδών υλικών, προμηθειών εξοπλισμού και γραφείων.

Κίνα First (Shenzhen) Display Packaging Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0