Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
First (Shenzhen) Display Packaging Co.,Ltd +86-0769-8701-1236 admin@fstpack.com

Χρωματισμένα ζαρωμένα κιβώτια

Τα ζαρωμένα συσκευάζοντας κιβώτια μπορούν επίσης να κληθούν συσκευάζοντας χαρτοκιβώτια. Το κύριο υλικό είναι έγγραφο, το οποίο μπορεί να τυπώσει τα λογότυπα εμπορικών σημάτων, τις εισαγωγές προϊόντων, τις ιδιότητες, κ.λπ.

Λάβετε προσφορά
ποιότητας Χρωματισμένα ζαρωμένα κιβώτια Υπηρεσία
Αρχική Σελίδα - Υπηρεσίες - Χρωματισμένα ζαρωμένα κιβώτια

Χρωματισμένα ζαρωμένα κιβώτια

Η κύρια λειτουργία των ζαρωμένων κιβωτίων και των συσκευάζοντας κιβωτίων είναι να παρασχεθούν τα καλύτερα μέτρα προστασίας ασφάλειας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς των προϊόντων. Επειδή το ζαρωμένο έγγραφο έχει ένα τέντωμα του διαστήματος, μπορεί να προστατεύσει το προϊόν από τον αντίκτυπο του εγγράφου και να απεικονίσει την ανθεκτικότητα του εγγράφου. Αφετέρου, μπορεί να τυπωθεί στο κιβώτιο. Τα διάφορα λογότυπα εμπορικών σημάτων χρησιμοποιούνται για το μάρκετινγκ των διαφημίσεων, και η εμφάνιση και οι πληροφορίες των προϊόντων τους εισάγονται, έτσι ώστε οι καταναλωτές μπορούν να καταλάβουν τα προϊόντα τους και να εμβαθύνουν τη συνειδητοποίηση εμπορικών σημάτων τους.

Δείγμα Έκθεσης

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις βιομηχανίες και φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Μπορούμε να κάνουμε όλα τα είδη προϊόντων για εσάς σύμφωνα με το σχέδιό σας.